Home » dagligt & dokumenterat

Femkamp på Liseberg

27 May 2009 4,265 views No Comment

Ikväll har vi varit på Liseberg med några kollegor på jobbet på en teamaktivitet så det är därför det har varit lite tyst idag. Vi körde femkamp (jag kom sist i det sista laget :( ) och några av oss testate lite åkattraktioner. Nu när jag har kommit hem känner jag att jag skulle vilja testa några av de tips jag har fått in för att förbättra bilden på vinflaskan i föregående inlägg. Om jag hinner fotografera och redigera några nya bilder ikväll så lägger jag upp dem. Annars kommer de imorgon tillsammans med en bokrecension av Photoshop CS4 för digitalfotografer av Scott Kelby.

_dsc9654_dsc9706
Foto: Jonas Häll

1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Lämna din kommentar!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.